English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Αρχική Σελίδα Προϊόνταπλαστική μηχανή σχηματοποίησης ένεση

Πλαστικά φορμαρισμένα έγχυση οικιακά προϊόντα καπακιών εμπορευματοκιβωτίων αποθήκευσης PP τροφίμων + LDPE

υπηρεσία δίκαιων εμπορικών συναλλαγών
μου στείλετε τις πιό πρόσφατες επιφυλακές προϊόντων
(Κανένα SPAM - δεν θα πωλούσαμε ή δεν θα μοιραζόμαστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.)

Πλαστικά φορμαρισμένα έγχυση οικιακά προϊόντα καπακιών εμπορευματοκιβωτίων αποθήκευσης PP τροφίμων + LDPE

καλής ποιότητας Πλαστικά φορμαρισμένα έγχυση οικιακά προϊόντα καπακιών εμπορευματοκιβωτίων αποθήκευσης PP τροφίμων + LDPE πωλήσεις

Μεγάλες Εικόνας :  Πλαστικά φορμαρισμένα έγχυση οικιακά προϊόντα καπακιών εμπορευματοκιβωτίων αποθήκευσης PP τροφίμων + LDPE

Dongguan Shenghua Plastic Mould Factory

Verified Supplier

Κίνα

Business type: Manufacturer, Distributor/Wholesaler, Importer, Exporter, Seller

Telephone : 86-769-81870779

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Custom Made
Πιστοποίηση: ISO9001:2008
Αριθμό μοντέλου: SH05-01

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ανά απαιτήσεις πελατών
Χρόνος παράδοσης: 30 ΗΜΈΡΕΣ
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 12 μηχανές Injecton/2 μετατοπίσεις ανά ημέρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος

 

Πλαστικά φορμαρισμένα έγχυση οικιακά προϊόντα καπακιών εμπορευματοκιβωτίων αποθήκευσης PP τροφίμων + LDPE

 

 

Ανταγωνιστική τιμή + άριστη ποιότητα + σημαντικές υπηρεσίες = ευτυχείς πελάτες

 

 

Φόρμα σώματος εμπορευματοκιβωτίων

 

 • Υλικό εγχύσεων: Homopolymer PP
 • # της κοιλότητας: 1X1
 • Χάλυβας ενθέτων: S136 σκλήρυνε το χαλκό 48~50HRC+Berylium
 • Βάση φορμών: LKM
 • Μέθοδος εγχύσεων: Ενιαία καυτή άκρη
 • Μέθοδος εκτίναξης: Stripper πιάτο
 • Η επιφάνεια τελειώνει: Υψηλή στίλβωση + λεπτές σύσταση + χαράξεις
 • Εξουσιοδότηση ζωής φορμών: 1 εκατομμύριο πυροβολισμοί

 

Φόρμα καπακιών εμπορευματοκιβωτίων

 

 • Υλικό εγχύσεων: LDPE
 • # της κοιλότητας: 1X2
 • Χάλυβας ενθέτων: S136 σκλήρυνε το χαλκό 48~50HRC+Berylium
 • Βάση φορμών: LKM
 • Μέθοδος εγχύσεων: 2 καυτό σύστημα δρομέων ακρών
 • Μέθοδος εκτίναξης: Stripper πιάτο
 • Η επιφάνεια τελειώνει: Υψηλή στίλβωση + λεπτές σύσταση + χαράξεις
 • Εξουσιοδότηση ζωής φορμών: 1 εκατομμύριο πυροβολισμοί

 

Φόρμα εγχύσεων συνήθειας της Κίνας, φόρμα εγχύσεων πλαστικών εμπορευματοκιβωτίων της Κίνας, προμηθευτής πλαστικών εμπορευματοκιβωτίων της Κίνας, σχεδίαση πλαστικών εμπορευματοκιβωτίων της Κίνας, σχηματοποίηση πλαστικών εμπορευματοκιβωτίων της Κίνας

 

 

Προσφορές φορμών Shenghua Dongguan με το κλειδί στο χέρι και υπηρεσίες cOem για τα νέα προγράμματά σας ανάπτυξης προϊόντος και κατασκευής. Από το αρχικό σχέδιο προϊόντων στο σύνολο - παραγωγή κλίμακας του ολοκληρωμένου προϊόντος σας, πρόκειται εδώ να φέρουμε την ιδέα σας στην πραγματικότητα. Είμαστε άνετοι με τις συμφωνίες εμπιστευτικότητας και τα σφιχτά προγράμματα. Σαν μικρό εργοστάσιο, είμαστε εύκαμπτοι και γρήγοροι να παρέχουμε τα σχέδια, τα αποσπάσματα, και τα νέα φορμαρισμένα δείγματα. Μπορούμε χαρακτηριστικά να παρέχουμε τα δείγματα από μια νέα φόρμα μέσα σε 30 ημέρες χαρακτηριστικά.

 

 

5 οι λόγοι εσείς πρέπει να χρησιμοποιήσουν Shenghua


1. Επιτόπια παραγωγή φορμών. Το πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα εργαλείων μας είναι σε θέση τις φόρμες ποιοτικών εγχύσεων μέχρι 1.2 μέτρα μακρύ και 7 τόνους σε βάρος. Η ομάδα μας πολύ καλά καταρτισμένων και πεπειραμένων κατασκευαστών φορμών και καλά - οι εκπαιδευμένοι αγγλόφωνοι διευθυντηες προγράμματος θα εξασφαλίσουν την κίνηση προγραμμάτων παραγωγής φορμών σας ή προϊόντων προς τα εμπρός σύμφωνα με το πρόγραμμα. Στο εσωτερικό να σχεδιάσει εξασφαλίζει στιγμιαία απάντηση μέσω της χτίζοντας και εξεταστικής διαδικασίας των ολόκληρων φορμών.

 

2. Στο εσωτερικό σχηματοποίηση εγχύσεων. Το σκάφος εγχύσεών μας στεγάζει 10 μηχανές εγχύσεων που κυμαίνονται από 50 ως 250 τόνο. Εκτός από τη γενική σχηματοποίηση εγχύσεων, έχουμε την άφθονη εμπειρία στο σχεδιασμό και την παραγωγή του ενθέτου που φορμάρεται και πέρα από τα φορμαρισμένα μέρη. Παραδείγματος χάριν, μέρος ABS πέρα από φορμαρισμένος με TPR, το ένθετο μερών PC που φορμάρονται με τις βίδες ορείχαλκου και το κ.λπ.

 

3. Στο εσωτερικό συνέλευση προϊόντων. Εκτός από τα πλαστικά μέρη που παράγουμε στο εσωτερικό, μπορούμε πηγή και να αγοράσουμε άλλα συστατικά για τους πελάτες μας για τη συνέλευση τελειωμένων αγαθών στις εγκαταστάσεις μας. Η διαφορετική συνέλευση και Q.C. συσκευές μπορεί να είναι οργάνωση για τη διαφορετική απαίτηση συνελεύσεων προϊόντων. Τα ολοκληρωμένα προϊόντα που συγκεντρώσαμε και στείλαμε περιλαμβάνουν τα ηλεκτρικά προϊόντα, τα πλαστικά παιχνίδια, τα αθλητικά αγαθά, τα εκπαιδευτικά στοιχεία και το κ.λπ.

 

4. Επαγγελματικές υπηρεσίες διοικητικών μεριμνών. Το Shenghua έχει λειτουργήσει με μια επαγγελματική εδρευμένη Dongguan διεθνή επιχείρηση διοικητικών μεριμνών για χρόνια. Από την εσωτερική μεταφέροντας με φορτηγό υπηρεσία, την τελωνειακή δήλωση της Κίνας, μέσω της αποστολής αγαθών μέσω σαφούς, του αέρα ή του ωκεανού, συνεργαζόμαστε στενά με το συνεργάτη διοικητικών μεριμνών μας για να βεβαιώσουμε τα αγαθά ότι σας παραδίδονται στην οριζόμενη θέση σας εγκαίρως και στο πολύ καλό ποσοστό.

 

5. Επικοινωνία χωρίς τα γλωσσικά εμπόδια. Η ομάδα μας αγγλόφωνων διευθυντών προγράμματος είναι ανοικτή τα πιό απαντητικά και περισσότερα χέρια. Οι διευθυντηες προγράμματός μας έχουν, κατά μέσον όρο, έτη 5+ εμπειρίας να εξακολουθήσουν άμεσα με τους ξένους πελάτες μας για τα προγράμματα παραγωγής φορμών τους και προϊόντων. Ξέρουμε τι, καθώς επίσης και τι οι πελάτες μας αναμένουν.

Είμαστε βέβαιοι η εμπειρία αγοράς ότι σας με μας θα επιτρέψει σε σας για να τείνει στα άλλα μη-πλαστικά συστατικά του προγράμματός σας ενώ φροντίζουμε τα πλαστικά συστατικά στο τέλος μας. Υπόλοιπο που βεβαιώνεται μόλις συνεργαστείτε με μας και μετά από να συμπληρώσει το πρώτο πρόγραμμά σας με μας δεν θα υπάρξει καμία ερώτηση που πηγή τα μελλοντικά προγράμματά σας.

 

 

Πλαστικά φορμαρισμένα έγχυση οικιακά προϊόντα καπακιών εμπορευματοκιβωτίων αποθήκευσης PP τροφίμων + LDPE

Στοιχεία επικοινωνίας
China Injection Molding Machine Online Market

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)